Pizeria Maximilian

Loyalty program

Sadržaj

1. Uvodne odredbe

2. O programu

3. Učlanjenje u program

4. Članovi programa

MAXIMILIAN+Card

MAXIMILIAN+Gold

MAXIMILIAN+Premium

5. Osobni podaci i privatnost

6. Prestanak članstva

7. Mjerodavno pravo

 

Osnovna je razina članstva koja se stječe učlanjenjem ukoliko račun premaši 100,00 KN. Korisnicima omogućava 5% popusta na svaku sljedeću PIZZERIA MAXIMILIAN kupovinu i omogućava im da sakupe bodove i izaberu jednu od ponuđenih opcija iz donje tabele.

Rok trajanja MAXIMILIAN+Card je 12 mjeseci.

Je vrsta članstva koja se stječe ukoliko račun premaši 250,00 KN ili bez obzira na iznos vašeg računa, ukoliko ste stalni gost* restorana. Svaki vlasnik “PIZZERIA MAXIMILIAN +Gold Loyalty kartice” ostvaruje popust od 15% na naše usluge.

*Stalnim gostom se smatra svaki korisnik koji najmanje 3 x tjedno koristi naše usluge. Čime stječe pravo na PIZZERIA MAXIMILIAN +Gold loyalty karticu.

Rok trajanja PIZZERIA MAXIMILIAN +Gold je 12 mjeseci.

Je vrsta članstva koja se stječe ukoliko račun premaši 500,00 KN ili bez obzira na iznos vašeg računa, ukoliko ste stalni gost** restorana. Svaki vlasnik “PIZZERIA MAXIMILIAN +Premium Loyalty kartice” ostvaruje popust od 25% na naše usluge.

**Stalnim gostom se smatra svaki korisnik koji najmanje 5 x tjedno koristi naše usluge. Čime stječe pravo na PIZZERIA MAXIMILIAN+Premium loyalty karticu.

Rok trajanja PIZZERIA MAXIMILIAN +Premium je 12 mjeseci.

4.2. Pogodnosti u Programu članovi mogu koristiti isključivo za osobne potrebe, uz predočenje vlastite Loyalty kartice.

4.3. Unosom osobnih podataka u pristupnicu Član će izričito i nedvojbeno biti upozoren da istim daje suglasnost na primanje informacija o Programu, te na primanje ponuda i pogodnosti putem mobitela i putem e-pošte .

4.4. Za sve radnje učinjene putem njegove Loyalty kartice, PIZZERIA MAXIMILIAN neće biti odgovoran. U slučaju gubitka ili krađe kartice, Član će obavijestiti PIZZERIA MAXIMILIAN putem adrese e-pošte info@pizzeriamaximilian.hr


Osobni podaci o privatnosti

5.1. PIZZERIA MAXIMILIAN obrađuje osobne podatke Članova Programa i to isključivo za potrebe Programa i u svrhu vođenja Programa. PIZZERIA MAXIMILIAN obrađuje one osobne podatke koje je prikupio od Članova Programa prilikom učlanjenja (u pristupnici, telefonskim putem, putem mobilne aplikacije) te one podatke koje je prikupio o članovima tijekom njihova korištenja Programa kao voditelj Programa.

5.2. Pravila privatnosti Programa dostupna su putem web stranice.


Prestanak članstva

6.1. PIZZERIA MAXIMILIAN ima pravo u bilo kojem trenutku ukinuti elemente Programa ili cijeli Program, bez prethodne najave. Sve izmjene i dopune Pravila Programa PIZZERIA MAXIMILIAN će objaviti na web stranicama.

6.2. Članstvo u Programu prestaje:

• istupanjem Člana;

• isključenjem Člana;

• ukidanjem Programa.

6.3. Član ima pravo u svakom trenutku istupiti iz Programa na način da uredno popuni Zahtjev za istupanje iz Programa, koji može poslati na adresu e-pošte info@pizzeriamaximilian.hr Istupanje iz Programa će nastupiti u roku od 30 dana nakon primitka navedenog Zahtjeva od strane PIZZERIA MAXIMILIAN.

6.4. PIZZERIA MAXIMILIAN može bez posebnog ili prethodnog upozorenja isključiti Člana iz Programa u slučaju kršenja Pravila, odnosno ako je to potrebno kako bi PIZZERIA MAXIMILIAN udovoljio ugovornoj ili zakonskoj obvezi.

6.5. S danom ukidanja Programa, danom istupanja ili danom isključenja, Član trajno gubi sva svoja članska prava, uključujući i pravo na sve dotad stečene bodove ili pogodnosti.

6.6. PIZZERIA MAXIMILIAN ne preuzima odgovornost za materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu prilikom propusta zbog kojeg Član nije bio obavješten o bodovima ili pogodnostima, ili je Član izgubio pravo na iste odnosno nije ih mogao ostvariti, osim u slučaju namjere ili krajnje nepažnje od strane PIZZERIA MAXIMILIAN:

6.7. PIZZERIA MAXIMILIAN ne preuzima odgovornost za točnost podataka navedenih u pristupnici te moguću materijalnu ili nematerijalnu štetu koja može nastati po toj osnovi.


Mjerodavno pravo

7.1. U slučaju spora u vezi s Programom mjerodavno je pravo-zakon Republike Hrvatske i utvrđuje se nadležnost stvarno nadležnog suda u Pazinu.